Info

Aukioloajat

MA-PE 7.15-21
LA 8-21

SU 10-20

Erikoisliikkeet

MA-PE 10-19
LA 10-18
SU 12-16

Erikoisaukioloajat

Citymarket ja BioRex palvelevat näiden aukioloaikojen ulkopuolella. Tarkista liikkeiden ajankohtaiset aukioloajat Liikkeet ja palvelut-sivulta

Yhteystiedot

Rajalla kauppakeskuksen löydät helposti Suomen ja Ruotsin rajalta.

Osoite:

Kauppakeskus Rajalla På Gränsen
Länsiranta 10
95400 Tornio
Suomi

Kauppakeskuksen yhteisömanageri Eija-Sinikka Juho, eija-sinikka.juho@kauppakeskusrajalla.fi

Liiketilat

Yksi Lapin suurimmista kauppakeskuksista, Rajalla På Gränsen, tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet käynnistää tai laajentaa liiketoimintaa Tornion ja Haaparannan kaksoiskaupungin ytimessä.

Ota yhteyttä kaupallisissa asioissa:
juhani.makela@varma.fi

Info

Kauppakeskuksen infopiste sijaitsee K-Citymarketin sisäänkäynnin yhteydessä: Asiakaspalvelu (taksin tilaus, ohjaus, opastus, lähialueen kartat yms.)

Infon puhelinnumero on 010 538 4700. Palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi hymyssä suin!

Galleria Kortteeri

Kauppakeskuksen 2. kerroksesta löytyy Galleria Kortteeri, joka on vuokrattavissa näyttelykäyttöön. Lisätietoja galleriasta löydät täältä

Koirat

Koirat ovat tervetulleita kauppakeskuksen yleisiin tiloihin sekä suureen osaan liikkeistä. Nelijalkaiset ystävämme on kuitenkin pidettävä kytkettyinä, sylissä tai kuljetuslaukussa sisätiloissa. Muistathan myös siivota koirasi vahingot, jos sellaisia sattuu tapahtumaan? Koirat ovat tervetulleita seuraaviin liikkeisiin ja toimistoihin: Carlings, Cubus, DNA Kauppa, Dressmann, Espresso House, Gina Tricot, Glitter, H&M, Habita, KICKS, Konehuone, Kultajousi, Lindex, NJC, Pentik, Picnic, Rajalla Autopesu, Robert's Coffee, Subway, Telia Kauppa ja VERO MODA/JACK & JONES.

Tapahtumat

Järjestätkö tapahtuman kaksoiskaupungin alueella? Toimita meille valmis aineisto, joka sisältää selkeät tapahtumatiedot ja saat tapahtumasi näkyviin kauppakeskuksen tapahtumascreenille.

Tiedostomuoto: JPG/PNG

Aineiston koko: 1080 * 1920 px
Tiedoston maksimikoko: 500 kt (kuva)

Liitäthän mukaan tiedon siitä, kuinka pitkään haluat aineiston olevan näkyvillä! Toimita aineisto osoitteeseen info@kauppakeskusrajalla.fi

Pysäköinti

Maksuton pysäköintiaika kauppakeskuksen parkkihallissa on 4 tuntia. Ilmaisen pysäköintiajan jälkeen jokainen alkava tunti on 1 €. Elokuvateatterin asiakkaat pääsevät pysäköintihallista ulos myös klo 21 jälkeen päättyvistä näytöksistä. Autojen yösäilytys ei ole sallittua. 

 

Posti ja pankkiautomaatti

Posti sijaitsee K-Citymarketin asiakaspalvelupisteen yhteydessä. Postin kirjelaatikko myös kauppakeskuksessa sisällä, hissin sisäänkäyntiä vastapäätä. SmartPOST-pakettiautomaatti löytyy pysäköintihallin aulatilasta. Pankkiautomaatti löytyy 1. kerroksesta hissien sisäänkäyntejä vastapäätä.

 

Pullonpalautus

Pullonpalautus on pysäköintihallin aulatilassa.